GameXpon striimajat

GameXpo-messujen IS streamcornerissa ovat mukana Suomen kuumimmat striimaajat. Tule ja tapaa viisi eturivin pelaajaa itse toiminnassa kolmen päivän ajan. Pelaajat näet myös Nocco Gamer Loungen lavalla. Katso esittelyt pelaajista ja tule paikalle seuraamaan.

Juontaja: Joni “Jasa” Juntto

 

 

 

Joni on toiminut Iltasanomien StreamCornerin vakio juontajana, ja hänen ainoana päämääränä on saada yleisö viihtymään. Jonin muihin mielenkiinnon kohteisiin lukeutuu mm. urheilu, striimaaminen, ja tietokoneet.

.

Anniinap

Englanniksi ja suomeksi striimaava Anniinap tekee CS:GO-pelistriimien lisäksi IRL-striimejä, jotka monesti liittyvät autoihin, moottoripyöriin sekä niiden ohella hauskanpitoon. Anniinan striimeissä on vauhtia ja ”vaarallisia” tilanteita!

Twitch >>

Roarr

Jesse ”Roarr” Kaila on 20-vuotias nuori mies, jonka intohimona ovat striimaaminen ja eSports. Roarr itse yrittää suoriutua eUrheilun maailmassa Hearthstonen muodossa ja onkin saanut melko hyviä tuloksia, vaikka sitä ei aina uskoisikaan. Striimeissä pelaamisen taso nimittäin ei välttämättä pääse oikeuksiinsa, koska suoratoistaja yleensä keskittyy lähinnä katsojien kanssa chillaamiseen. Roarrin kanava kasvaa hyvää vauhtia ja hän toivoo, että vielä joku päivä elättäisi itsensä kokonaan striimaamisella.

Ink_owl

Nina ”INK OWL” Laitiala on nuori nainen Helsingistä. Nina haluaa jatkuvasti kehittää itseään ihmisenä ja sitä myötä myös someen jakamaansa sisältöä.

Sisällöntuotanto on osa Ninan elämää ja siksi kokeekin vaikuttamisen suunnan tärkeäksi. Tavoitteena on päästä vuorovaikuttamaan yleisön kanssa ja saada positiivista vaikutusta aikaan. ”Striimaaminen mahdollistaa kommunikaation hyvin, siksi se on kivaa!” -Nina

Twitch >>

TurunMarkku

Alunperin League of Legendsillä suosionsa kasvattanut TurunMarkku striimaa täyspäiväisesti Twitchissä ja on ollut Twitch partnerina nyt jo yli kaksi vuotta. Nykyään League of Legendsin lisäksi Markun virrassa nähdään myös paljon muita pelejä sekä IRL-kontenttia.

Twitch >>

Nurmio

23-vuotias nuori mies on striimannut kohta vuoden verran, mutta jo puolessa vuodessa hän pääsi nauttimaan kunnioitettavista katsojamääristä. Striimaus juontaa juurensa kiinnostuksesta tietokoneisiin ja pelaamiseen, mutta lopullinen sysäys tuli kaverin ehdotuksesta. Nurmio pelaa striimeissänsä yleensä Playerunknown’s battlegroundsia, mutta hän tykkää pelata myös muitakin pelejä, esimerkiksi Paragonia ja Counter-strikeä. Harrastukset eivät ole jääneet pelkkään striimaamiseen, vaan hän on harrastanut mm. jalkapalloa ja juoksua.

.