Cosplayn SM-kisat

 

GameXpossa on kisattu Cosplayn SM-kisat vuosina 2017 ja 2018 ja niin tehdään jälleen 15.-17.11.2019. Kilpailussa taistellaan yksilö- ja parisarjan mestaruuksista sekä palkitaan Vuoden Cosplay-kuva.  Tänä vuonna SM-kisoissa nähdään uusi sarja: Vuoden CMV:n eli Vuoden Cosplay Music Video.

Cosplayn SM-kisoissa kilpailijat esiintyvät itse valmistamissaan asuissa ja voittajat valitsee arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista. Samaan aikaan valitaan myös Vuoden Cosplay-kuva, jonka niin ikään valitsee arvovaltainen tuomaristo. Valokuvakilpailu on suunnattu cosplay-kuvaajille ja -malleille.

Yksilösarjan voittaja lähtee edustamaan Suomea Ruotsiin, Pohjoismaiden cosplay-mestaruuskilpailuihin eli Nordic Cosplay Championship -kisoihin sekä kansainväliseen Cosplay World Masters -kilpailuun, joka järjestetään Portugalissa. Parisarjan voittajat lähtevät palkintomatkalle Tanskaan J-Popconiin, joka on yksi Euroopan suurimmista cosplay-painotteisista tapahtumista. Vuoden Cosplay-kuvan voittajat palkitaan muhkein lahjakortein.

Lue lisää cosplayn SM-kisoista
Yksilökisaajat 2019
Parikisaajat 2019
voittajat 2018