Skip to content

 

 

 

 

 

 

Cosplayn SM-kisat

 

GameXpossa on kisattu Cosplayn SM-kisat vuosina 2016, 2017 ja 2018 ja niin tehdään jälleen sunnuntaina 17.11.2019 klo 12-14 Assembly GameXpo Stagella. Kilpailussa taistellaan yksilö- ja parisarjan mestaruuksista sekä palkitaan Vuoden Cosplay-kuva. Tänä vuonna SM-kisoissa nähdään uusi sarja: Vuoden CMV:n eli Vuoden Cosplay Music Video.

Cosplayn SM-kisoissa kilpailijat esiintyvät itse valmistamissaan asuissa ja voittajat valitsee arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista. Samaan aikaan valitaan myös Vuoden Cosplay-kuva, jonka niin ikään valitsee arvovaltainen tuomaristo.
Valokuvakilpailu on suunnattu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Vuoden Cosplay Music Video -kilpailussa valitaan vuoden paras cosplay-musiikkivideo. Kilpailuun ovat voineet osallistua eri tuotantoryhmät eri puoleilta Suomea. Myös tässä kilpailussa voittajat valtisee erillinen tuomaristo.

Yksilösarjan voittaja lähtee edustamaan Suomea Ruotsiin, Pohjoismaiden cosplay-mestaruuskilpailuihin eli Nordic Cosplay Championship -kisoihin ja parisarjan voittaja lähtee edustamaan Hollantiin kansainväliseen Clara Cow Cosplay Cup -cosplay-kilpailuun kansainväliseen Cosplay World Masters -kilpailuun. Lisäksi kaikkien sarjojen voittajat saavat rahapalkinnot.

Lue lisää cosplayn SM-kisoista
YksilökisaajatParikisaajat
Cosplay-kuva -finalistitCosplay music video -kilpailijat