Skip to content

Telia Esports Series kakkoskauden finaali GameXpossa

Lokakuun alussa startannut Telia Esports Seriesin kakkoskauden finaalipelit pelataan GameXpossa! Kausi keskittyy tänä vuonna Counter-Strike: Global Offensive-peliin. Sarjaa on uudistettu katsojien toiveiden perusteella ja tällä kaudella Telia näyttää kaikki pelit katsojilleen.

Messukeskuksessa pelattavassa finaalissa palkintopottina on 40 000 euroa! Telia Esports Series teki suomalaisen e-urheilun historiaa ykköskaudellaan luomalla näkyvän ja laadukkaan kilpapelisarjan, jollaista ei ole Suomessa aiemmin nähty. Taitojen mittelyn lisäksi pelaajat pääsivät kertomaan myös ammattipelaajan arjesta.

Toisella kaudella pelaa kahdeksan joukkuetta: SJ, HAVU, KOVA, Helsinki REDS, MenaceGG, Veto, ajuri ja HUKKA. Viime kauden voittaja ENCE luopuu sarjapaikastaan ja keskittyy nyt ainoastaan kansainvälisiin pelikenttiin.

Telia Esports Seriesin tuottaa Telia yhteistyössä Assemblyn kanssa.

Tutustu joukkueisiin ja lue lisää

Mikä Telia Esports Series?

Telia Esports Series on Telian vuonna 2019 perustama e-urheilusarja, jota tuottaa Assembly. Mukaan pääsee kaikentasoiset kilpailijat aloittelijoista maan ykköstiimeihin asti. Sarjassa pelataan kaksi kautta vuodessa. Sarjan perustamisella pyritään houkuttelemaan katsojia myös e-urheiluyhteisön ulkopuolelta sekä tarjoamaan harrastepelaajille selkeä polku nousta mittaamaan omaa osaamistaan. Ammattijoukkueilla on sarjan myötä mahdollisuus myös edetä maailmalle isompiin turnauksiin. Lisää tietoa löydät Telia Esports Seriesin netistä.

Lue lisää