Mukana messuilla – tutustu ohjelmaan

Cosplayn SM-kisat  Lue lisää

Cosplayn SM-kilpailut järjestetään neljättä kertaa GameXpossa sunnuntaina 4.11. Cosplayn suomenmestaruudesta kisataan yksilö- ja parisarjassa ja samalla valitaan myös Vuoden Cosplay-kuva.

Cosplayn SM-kisoissa kilpailijat esiintyvät valmistamissaan asuissa. Voittajat valitsee arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista.

Vuoden Cosplay-kuva on valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista.

H-townin ja Reprocaden arcade-alue Lue lisää

GameXpossa on pelattavissa runsaasti arcade-pelien klassikoita. Rakennamme messuille todellisen arcade-keitaan jossa 70-, 80- ja 90-luvuilta valikoidut suosikit ovat pelattavissa.

Pelit tuotetaan paikan päälle yhteistyössä Suomen parhaan pelijulkaisun Pelaaja-lehden ja Reprocade Oy:n yhteistyönä. Reprocade Oy tarjoaa täyden palvelun flipper-, kolikkopeli- ja jukeboksihuollot!

Nähdäänkö GameXpossa Asteroids, Donkey Kong, Virtual Fighter vai kenties legendaarinen Bubble Bobble?
Lisätietoja syksyllä – pysy kuulolla!

IS Streamcorner

Suomen suosituimmat striimaajat tulevat jälleen GameXpoon pelaamaan, esiintymään ja kilpailemaan – kuka voittaa tänä vuonna?

Esports-turnaukset

GameXpossa pelataan Counter Strike -turnauksen semifinaalit perjantaina ja lauantaina sekä finaalit sunnuntaina. Lisätietoja muista peleistä syksyllä!

Lautapelit

Messuilla nähdään myös lautapelialue, joka on avoin kaikille messuvieraille. Ota siis kaveri mukaan ja tule viihtymään lautapelien pariin! GameXpossa pelataan myös lautapeliturnaus.

Mobiilipeli-turnaus  Lue lisää

Euroopan suurin mobiilipelikiertue OnePlus Masters huipentuu GameXpoon, kun turnauksen finaalit pelataan 2.-4.11. OnePlus Mastersissa kilpaillaan kolmessa eri pelissä, jotka ovat Supercellin Clash Royale ja Brawl Stars sekä Critical Forcen FPS-peli Critical Ops. Tule katsomaan ketkä vievät palkinnot kotiinsa!