Mukana messuilla – tutustu ohjelmaan

Cosplayn SM-kisat
Lue lisää

Cosplayn SM-kilpailut järjestetään neljättä kertaa GameXpossa sunnuntaina 4.11. Cosplayn suomenmestaruudesta kisataan yksilö- ja parisarjassa ja samalla valitaan myös Vuoden Cosplay-kuva.

Cosplayn SM-kisoissa kilpailijat esiintyvät valmistamissaan asuissa. Voittajat valitsee arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista.

Vuoden Cosplay-kuva on valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista.

H-townin ja Reprocaden arcade-alue Lue lisää

GameXpossa on pelattavissa runsaasti arcade-pelien klassikoita. Rakennamme messuille todellisen arcade-keitaan jossa 70-, 80- ja 90-luvuilta valikoidut suosikit ovat pelattavissa.

Pelit tuotetaan paikan päälle yhteistyössä Suomen parhaan pelijulkaisun Pelaaja-lehden ja Reprocade Oy:n yhteistyönä. Reprocade Oy tarjoaa täyden palvelun flipper-, kolikkopeli- ja jukeboksihuollot!

Nähdäänkö GameXpossa Asteroids, Donkey Kong, Virtual Fighter vai kenties legendaarinen Bubble Bobble?
Lisätietoja syksyllä – pysy kuulolla!

IS Streamcorner Lue lisää

Suomen suosituimmat striimaajat tulevat jälleen GameXpoon pelaamaan, esiintymään ja kilpailemaan – kuka voittaa tänä vuonna?

 

 

Esports-turnaukset Lue lisää

GameXpossa pelataan Counter Strike -turnauksen semifinaalit perjantaina ja lauantaina sekä finaalit sunnuntaina. Lisäksi Euroopan suurin mobiilipelikiertue OnePlus Masters huipentuu GameXpoon, kun turnauksen finaalit pelataan 2.-4.11. GameXpossa pelataan myös IS Cup 3:n Änäri-turnauksissa. Tule mukaan huipputurnauksiin!

 

Lautapelit

Messuilla nähdään myös lautapelialue, joka on avoin kaikille messuvieraille. Ota siis kaveri mukaan ja tule viihtymään lautapelien pariin! GameXpossa pelataan myös lautapeliturnaus.