PUBG1000-turnaus GameXpossa

PUBG eli PlayerUnknown’s Battlegrounds on yksi suosituimmista peleistä Suomen e-urheilijoiden keskuudessa.

PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds, eli tututummin PUBG, on enintään sadan pelaajan Battle Royale-peli. Pelaajat hyppäävät PUBG-pelialueelle autiolle saarelle laskuvarjolla tavoitteenaan kerätä aseita ja muita esineitä tappaakseen muut pelaajat. Pelialue pienenee koko ottelun ajan ja tuo pelaajat lähemmäksi toisiaan.

Toista kertaa järjestettävään PUBG 1000 -turnaukseen voi jälleen osallistua GameXpossa.

Yli 1000 pelaajaa pääsevät kilpailemaan yhteensä 5 000 euroon palkintopotista. Turnaukseen osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, ja mukaan pääsee saapumalla GameXpo-tapahtumaan ja jonottamalla paikkansa seuraavalle pelikierrokselle. Pelaajien on oltava yli 16-vuotiaita.

Mukaan pelikierrokselle mahtuu kerrallaan 80 pelaajaa ja kierroksia järjestetään yhteensä arviolta parikymmentä. Järjestettävä liveturnaus on Suomen suurin, sillä jopa tuhannella pelaajalla on mahdollisuus taistella voitosta ja kokeilla, miltä tuntuu olla e-urheilija.

PUBG sisältää useita eri pelimuotoja. Viralliset pelimuodot ovat solo, duo, squad sekä 1-, 2- ja 3-man squad. PlayerUnknown’s Battlegrounds mahdollistaa siis pelaamisen 0-3 henkilön kanssa. Turnaus pyörii koko GameXpo -tapahtuman ajan ja finaali pelataan sunnuntaina.

Osta liput GamexpoonLue lisää turnauksesta