Striimaus mukana GameXpossa

Suomen suosituimmat striimaajat tulevat jälleen koko viikonlopuksi GameXpoon pelaamaan, esiintymään ja kilpailemaan.

GameXpon ohjelma julkistetaan lokakuussa. Pysy kuulolla!

GameXpo 2018-tapahtumassa olivat mukana:

Jesse ”Roarr” Kaila

Jesse ”Roarr” Kaila on aktiivinen striimaaja Oulusta, jonka striimin pääpelinä toimii Hearthstone. Alkuaikojen ahkera kilpapelaaminen Hearthstonen parissa on muuttunut vuosien varrella pykälän verran kasuaalimmaksi kortin läiskimiseksi. Roarr nähdään myös silloin tällöin selostuspöydän ääressä eri tapahtumissa. Striimissä pyörii nykyään myös epäsäännöllisen säännöllisesti muut pelit, kuten esimerkiksi Fortnite. Pääpaino Roarrin lähetyksissä on kuitenkin rento keskustelu katsojien kanssa, pelistä riippumatta.

Aino ”aippa” Lehtimäki

Aino ”aippa” Lehtimäki on Tamperelainen striimaaja. Peleinä toimivat lähinnä Overwatch, League of Legends ja World of Warcraft. Kokemusta striimauksesta on kertynyt yli kolmen vuoden ajalta.

Mike ”Nurmion” Lanki

23-vuotias lahtelainen striimaaja Mike ”Nurmion” Lanki, joka viihdyttää katsojiaan lempipelinsä Rainbow Six Siegen sekä muiden pelien parissa. Hän kuuluu suomalaisen eSports-organisaatio Havun StreamTeamiin.

MrTuomo

Youtubettaja ja Livestreamaaja ”MrTuomo” on ollut menossa mukana striimauksen alusta alkanen! Ikää mieheltä löytyy 23 vuotta ja henkistä ikää maksimissaan 14. Striimeissä pidetään aina niin hauskaa kun pystytään ja meno on sen mukaista!

Chimmtv

Englannin ja suomen kielellä striimaava Chimmtv on kohonnut Suomen seuratuimpien ja katsotuimpien Twitch-striimaajien joukkoon positiivisella asenteellaan sekä hyvällä huumorilla. Chimmtv striimaa enimmäkseen World of Warcraftia, mutta hän tarttuu mielellään myös muihinkin peleihin, joita ovat esimerkiksi Crash Bandicoot ja survival pelit. Tämän lisäksi voit hänen kanavalla myös nähdä IRL striimejä. Live tapahtumissa striimamisesta on kertynyt kokemusta Ruotsista, Saksasta ja Suomesta. Chimmtv:n striimin löydät osoitteesta: twitch.tv/chimmtv

Iiro ”navixdaking” Sorsa

Iiro ”navixdaking” Sorsalla on takanaan noin vuoden kestänyt striimaus-ura. Striimeissä hän viljelee omasta mielestään hyvää huumoria sekä ottaa katsojia mukaan peleihin. Hän pelaa pääasiassa FP- pelejä, kuten CoD bo4 & CS:GO. Navixdaking edustaa Rockstar energy eSports -tiimiä.

Nina ”Ninaonilo” Laitiala

Nina ”Ninaonilo” Laitiala on nuori somevaikuttaja Helsingistä. Ninaa kiinnostaa itsensä kehittämisen lisäksi vastuullinen vaikuttaminen myös sisällöntuotannon kautta. Tavoitteena on vuoro- ja myötävaikuttaa elämänmyönteisesti yleisön kanssa sekä online, että offline-maailmassa.