Skip to content

Striimaus mukana GameXpossa

Suomen suosituimmat striimaajat tulevat jälleen koko viikonlopuksi GameXpoon pelaamaan, esiintymään ja kilpailemaan.

Katso alta löytyykö oma suosikkisi tämän vuoden striimaajista!

Peliaikataulut messuilla

Perjantai

klo 12-16 aippa, FinRoarr, Nurmion, tomi_iii

klo 16-20 Alealel, MrTuomo, myst1sChimmtv

Lauantai

klo 10-15 Alealel, FinRoarr, Nurmion, Bells

klo 15-19 aippa, MrTuomo, myst1s, Chimmtv

Sunnuntai

klo 10-13 Alealel, FinRoarr, Chimmtv

klo 13-17 aippa, MrTuomo, Nurmion, navixofficial

GameXpo 2019-tapahtumassa mukana:

FinRoarr

Jesse ”Roarr” Kaila on aktiivinen striimaja Oulusta, jonka striimin pääpelinä toimii Hearthstone. Vuosien varrella korttipelin kylkeen on kuitenkin pikkuhiljaa vakiintunut muitakin pelejä, kuten Rocket League ja Teamfight Tactics. Roarr edustaa SteelSeriesin striimitiimiä

Twitch

aippa

Aino ”aippa” Lehtimäki on 27-vuotias Tamperelainen variety -striimaaja. Kilpailulliset pelit ja niiden parissa turhautuminen ovat lähinnä aipan sydäntä, mutta mahdollisuuksien mukaan otetaan katsojiakin mukaan pelailemaan. Aippa streamaa eSports -joukkue Helsinki Redsille.

Twitch

Nurmion

24-vuotias lahtelainen striimaaja Mike ”Nurmion” Lanki, joka viihdyttää katsojiaan lempipelinsä Rainbow Six Siegen sekä muiden pelien parissa. Hän kuuluu suomalaisen eSports-organisaatio Havun StreamTeamiin.

Twitch

MrTuomo

Olen kokopäiväinen striimaaja & Youtubettaja. Striimin puolella pelaillaan lähes kaiken genreisiä pelejä, fiiliksen & uuden pelitarjonnan mukaisesti. Pro-peli striimejä tuskin on koskaan luvassa mutta hauskaa pidetään senkin edestä! YouTuben puolelta teen paljon kokkivideota, sekä erilaisia tekniikkaan ja peleihin liittyviä juttuja!

Twitch

Chimmtv

Englannin ja suomenkielellä striimaava Chimmtv on kohonnut Suomen seuratuimpien ja katsotuimpien Twitch-striimaajien joukkoon positiivisella asenteellaan sekä hyvällä huumorilla. Chimmtv striimaa enimmäkseen World of Warcraftia, mutta hän tarttuu mielellään myös muihinkin peleihin, joita ovat esimerkiksi Crash Bandicoot ja survival-pelit. Tämän lisäksi voit hänen kanavalla myös nähdä IRL-striimejä. Live-tapahtumissa striimamisesta on kertynyt kokemusta Ruotsista, Saksasta ja Suomesta.

Twitch

Alealel

Moi! Mä oon Alexandra, 24 vuotta. Asun Tampereella ja olen opiskelija. Twitchissä aloitin striimaamaan nelisen vuotta sitten ja pelit ovat vaihtuneet vuosien varrella. Nykyään striimaan pääsääntöisesti CSGO:ta.

Twitch

Bells

Olen Bells, 23-vuotias striimaaja Kuopiosta. Aloitin striimaamisen vuosi sitten pelikavereiden toivossa, ja samalla linjalla ollaan jatkettu: striimini koostuvat enimmäkseen yhdessä pelattavista peleistä (CSGO hallinnut pitkään ylivoimaisena suosikkina) ja pelimuodoista. Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan tai katsomaan, iästä ja taitotasosta riippumatta!

Twitch

navixdaking

Iiro ”navixofficial” Sorsalla on takanaan reilu 2 vuotta kestänyt striimaus-ura. Striimeissä hän viljelee omasta mielestään hyvää huumoria sekä ottaa katsojia mukaan peleihin. Hän pelaa pääasiassa FP- pelejä, kuten ApexLegends & CS:GO. navix streamaa eSports -joukkue SJGamingin riveissä.

Twitch

tomi_iii

Tomi, Helsinkiläistyntyt pohjoisen poika. Tunnetaan paremmin CS-selostajana ja WeCastFin selostuskollektiivin perustajana. Striimannut 2015 vuodesta alkaen, kuitenkin aktiivisemmin 2019 vuoden aikana, kun selostuksien katsjoilta tuli kovasti pyyntöä nähdä myös mies itse pelikentillä. Striimeissä pyörii harrastuksen/työn vuoksi pääsääntöisesti Counter-Strikeä ja hassua menoa. Tällä hetkellä edustan SJ Gamingin streamteamia, joka mahdollistaa minulle uusia polkuja myös striimaamisen parissa.

Twitch

myst1s

Olen n. 3 vuotta sitten aloittanut striimaaja, joka nykyään striimaamisen lisäksi selostaa pelejä, on LAN tapahtumien järjestämisessä mukana sekä johtaa organisaatiota Myst1s gaming. Myst1s kanavalla pelataan aina katsojapelejä, johon jokainen katsoja pääsee osallistumaan ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Peleissä ainut vaatimus on, että on yhteistyöhaluinen sekä käyttäytyy kanssapelaajia kohtaan mallikkaasti. Tällä kanavalla saa pelaamisesta myös nauttia täysin rinnoin ja aktiivisille pelaajille / katsojille on aina pientä kivaa luvassa 😊 <3 Kierrän joka vuosi kaikki mahdolliset LAN tapahtumat Suomessa, osan seremoniamestarina, selostajana ja ilmapiirin hypettäjänä, ja täytyy sanoa, että on suuri kunnia päästä osallistumaan Game Expo 2019 -tapahtuman Streamcorneriin!  Tapahtumassa en tule vaan striimaamaan, vaan pitämään LAN henkeä yllä ja tervehtimään jokaikistä paikalla olevaa nuorta (sekä vanhempaakin) pelaajaa sekä kävijää, joka on tullut paikalle pitämään hauskaa koneen ja/tai kavereiden kanssa. Kaikki konepaikkalaiset pääsevät mukaan Myst1s IRL striimiin paikanpäällä <3

Twitch