Tule näytteilleasettajaksi GameXpoon!

GameXpo järjestetään kolmatta kertaa vuonna 2019. Tapahtuma keskittyy puhtaasti pelaamiseen eri muodoissaan. Yrityksille GameXpo tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa niin himopelaajat kuin perheetkin.

Samaan aikaan GameXpon kanssa Messukeskuksessa järjestetään talviliikkumista esittelevä GoExpo Winter. Tapahtumien samanaikaisuus antaa näytteilleasettajille entistäkin laajemman mahdollisuuden tavoittaa pelaamisen koko laaja kohderyhmä.

Vuonna 2018 tapahtumakokonaisuus keräsi reilut 31 000 kävijää.

Katso hinnat ja osallistumisratkaisut

VARAA OSASTOSI

Ota yhteyttä – autan sinua löytämään parhaan tavan tavoittaa kohderyhmäsi

Iiro Karttunen

Iiro Karttunen

040 457 8902

iiro.karttunen@messukeskus.com

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen 

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta, tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

emessukeskukseen

Lataa käyttöösi tapahtuman logot ja bannerit

Ennakkomarkkinointi on tärkeä osa messuosallistumista ja tuloksellista myyntiä.

Muistathan siis kertoa myös omille asiakkaillesi esimerkiksi nettisivuilla ja uutiskirjeissä, että olet mukana messuilla.

Teistäkö vuoden 2020 Mesoaja?

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!